Language NLFR

Fleetwereld

Bij Garage Boden is elke klant belangrijk en zorgen wij dat u de beste service ontvangt aan de beste prijs. We gaan nog een stapje verder. Elke klant heeft immers andere noden. Daarom ontwikkelde Garage Boden fleetpacks om aan de behoeftes van elke Fleetklant te voldoen.

U bent wagenparkverantwoordelijke of beoefent een vrij beroep? U verwacht kwaliteit en een optimale dienstverlening. Uw verwachtingen zijn dus hetzelfde? Niet helemaal…wij luisteren graag naar u en werken met u samen om uw vloot, en uw bedrijf, zo efficiënt mogelijk te beheren.

U bent wagenparkverantwoordelijke voor uw (eigen) bedrijf?

Wij helpen u bij het samenstellen van uw wagenpark. Ongeacht hoe groot uw vloot is, wij wensen een partner te zijn waarop u kunt rekenen. Uw ambitie is de groei van uw bedrijf, onze ambitie is een naadloos wagenpark voor uw bedrijf. Maakt u zich geen zorgen over de aankoop en onderhoud van uw wagens.

U beoefent een vrij beroep?

De aankoop van een wagen is een zorgvuldige afweging. De keuze is vaak niet meer omkeerbaar. Zet u de wagen op de naam van de zaak of toch privé, afhankelijk of u ook privé rijdt met de wagen? Factoren als ouderdom, aantal kilometers, aankoopprijs en cataloguswaarde spelen hier vaak een rol.

Wij kunnen u hierin adviseren, zodat u de beste keuze kunt maken. Ook dat is kwaliteit leveren.

Diplomatic Sales

Opel heeft een specifiek programma onder de noemer “Diplomatic Sales”. Zowel diplomaten, leden van de ambassade of consulaat, leden van internationale instituten zoals (Nato, EU, Shape, Eurocontrol,…) hebben recht op dit programma.

Opel ontwikkelde dit programma omdat ze weet dat u specifieke behoeftes hebt. Deel ze met ons, wij zorgen ervoor.

Military Sales

Opel ontwikkelde de defensiekortingen voor militairs in dienst. U bent op zoek naar een nieuwe wagen en nog steeds actief als militair?

Net zoals u in dienst staat voor het land, staan wij in dienst voor uw wagen.

U hebt een rijschool, taxibedrijf?

U rijdt dagelijks met uw klanten rond. Uw wagens zijn zoals onze bureau’s. Opel staat voor Duitse kwalitiet, maar we gaan nog een stapje verder. We willen namelijk dat uw wagen nooit te lang stilstaat. Wij weten wat een stilstaande wagen voor u betekent, daar doen we alles voor.

De wagens dienen vaak aangepast te worden, ook daar helpen wij u graag verder.